Kedves Feri!
Érdeklődéssel nézném a rajzodat! A PPP kapcsolástechnika a legkiválóbb csöves eresztés, amióta csöves erősítők - márpedig - VANNAK a Világon! Én még a 60-.as években építettem a legelsőt 6AU6, 6J6, 2x6L6, 2x 6X4 csövezéssel, és mind a mai napig szinte verhetetlenül szól... azóta igen sok variációm született erre a témára, de a sznobizmus és az érdektelenség, na meg a sok "gyári hűhó"-s csillivilli túl nagy úr az azonnal fogyasztható valósághoz képest.
Mindenesetre a PPP kapcsolástechnika életerejét és ütőképességét jól mutatta, hogy az NDK (!!!) korabeli VERMONA elektronikus hangszer és erősítőgyára ebben a rendszerben építette meg a "keleti blokk" legelső valamirevaló félvezetős hangszer - erősítősorozatát, amely a mai napig is ütőképes tudott maradni - a többségükben csak harmatgyenge, inkább nagyfrekis szovjet és cseh végtranyók kicserélése után!
Csöves vonalon egyedül az ELEKTROVOICE, és manapság a privatizált, volt TESLA - cég, a "J/J" épít ilymódon csöves erősítőket, kiválóakat, több teljesítménylépcsőben.
Ezirányú krónikus fertőzöttségem miatt kérlek, hogy légy szíves nekem megküldeni a rajzaidat, amik nagyon érdekelnek, már csak azért is, mert végre akadt valaki, aki hajlandó volt "leporolni" erről a nem mindennapi megoldásról a több mint félévszázados őskövületet. Ha igényled, cserébe én is meg tudlak kínálni egy jópár kipróbált és jól bevált megoldásommal - csak az internet-tudomány sokkal nehezebben hatol át a 62 éves szürkeállományom agykérgén, mint korábban sokezer cső és tranyókatalógus-adat, kódrendszer, rajzok stb., amik még most is "ugrásra készen" várják a következő feladatot!
Előre is köszönettel:
Balogh Gábor, bgabor47@freemail.hu, Szeged