Háát, Vik, nekem kábé fél nap se kellett ahhoz, hogy azonnal leálljak mindennemű számolással és diétázással... meg is van az eredménye sajna. Sokkal jobb lenne, ha még mindig tudnék odafigyelni rá, de nekem ez leginkább csak kényszer hatására megy (akkor viszont tök simán, semmit nem stresszeltem).
Szt Imrében nemtom, mit csinálnak, mert vizeletet nálam EGYSZER SEM néztek. A SOTE I-en meg a dokim fogta a fejét, hogy hogy lehetnek ekkora hülyék ott, mert nem vagyok egy 200 kilós fajta, hogy indokolt lett volna, pláne, hogy csak 8 egész valamennyi volt a terhelésesem.
Dorottya, jujj, te szegény, még zsírszegény diétád is van :S basszuuus, szívás. Viszont: figyu, észrevették nálad a cukrot. Kezelve lesz, figyeltek rá, nem lesz gond a babával szüléskor! Be leszel állítva, esetleg inzulinnal, szóval nem 2000-es cukorral indulsz majd szülni. Ne aggódj!
Egyébként meg bátran egyél terhesvitamint. Bajod nem lesz tőle, odáig biztos. Tévhit, hogy óriás lesz a baba tőle, csupán annyi összefüggés van a vitamin meg a méret között, hogy nem lesz kórosan kissúlyú. Ennyi.
Amúgy ha a SOTE I-re szeretnél váltani, tudom ajánlani a dokim, fiatal, nem túl leterhelt, sztem elvállalna. Szólj, ha küldjek elérhetőséget.