így aztán semmi késztetést nem éreztem bgzni. Meg amúgy is tök ideg voltam. Aztán eszembe jutott, hogy leginkább az az arénás mace kéne, így hát hagytam is. Szóval arénázni kellene ezerrel.
Őőő az "arénás fegyverek" (már ha s3-ra gondolsz, azaz vengeful(?) set) arena ratinghez vannak kötve, gondolom a mace is, amit erős pvp tapasztalat nélkül nem nagyon hiszem hogy összeszedsz (bár ha fogsz egy full s3-ba öltözött MS harcost...:p )
Ezzel szemben az s1 macét megveheted honorból, honort meg a bg-ken tudsz összeszedni, nem arénákban, és ha elég sokat játszol, biztosan összegyűlik. Én mindenképp javaslom a bg-t, jól rá lehet érezni a pvp ízére, és sok spell más megvilágításba helyeződik, átértékelődik, szóval szerintem az fun.
Arénába sztem nem érdemes menni legalább full s1 szet + vindicators szet nélkül, mert resilience meg egy halom hp nélkül 3 mp alatt megölnek -> nem fun, elveszi az ember kedvét a pvp-től.
A bg-ken nem csak könnyebb ellenfelek vannak (kevesebb pvp-lila, több casual játékos), hanem megtalálhatod a lehetőséget, hogy pl. sérült, fél manán lévő ellent támadsz, vagy csak gyógyítod a csapattársaidat, netán nem törődsz a harcokkal, hanem az objektívákat igyekszel teljesíteni (zászlófoglalás, stb), ráadásul "ha vesztesz, akkor is nyersz", igaz kevesebbet, de kapsz honort meg markot így is.
Másrészről a bg-nek megvan az az előnye, hogy nem kell hozzá csapat, beloggolsz, nem megy senki instázni? semmi gond, go AV :p Várakozás idő alatt ragyogóan lehet napi questeket csinálni pl.