Babdullah
2008.05.13
|
|
0 0
2
|
HELLLPP!
.
Ugyanabban a helyzetben vagyok, mint a topicnyitó. (Nekem is céges az autóm, lejárt a forgalmi, nem szándékosan, hanem gondatlanul jártam el, az autó gyakorlatilag maximális műszaki állapotban van, stb...)
.
Van egy nagy kérdésem azokhoz, akik már jártak ebben a cipőben: az ügyintézés konkrét bonyolítása. A részletek ördöge.
.
Szeretnék mnél hamarabb bejelentkezni a műszaki vizsgára, de a Mozaik utcában azt mondták (telefonba) hogy valami papírt kell vinnem a bejelentkezéshez, amit majd az okmányiroda küld ki.
.
Ezt több okból is nem értem.
.
1) Nem elegendő az a papír, amit a rendőrők adtak amikor elvették a forgalmit? Miért? (Ma, a számítógépes hálózatok korában, mi az, amit nem tudnak megnézni a hálózaton keresztül? Ha akarnak)
.
2.) A topicnyitóban olvastam ezt a 15 napot, eddig nem is tudtam róla. Ez különösen fontossá teszi a problémát, ugyanis kérdéses, hogy mennyi idő kell majd a bejelentkezéstől a vizsgáig? Mi van, ha önhibámon kívül futok ki a 15 napból? egyszerűen azért, mert nem kapok hamarabb időpontot?!
.
Ezért lenne fontos, hogy minél hamarabb be tudjak jelentkezni vizsgára.
Kérdésem azokhoz, akik már csinálták a közelmúltban: tényleg kell valami hivatalos határozatot vinni a bejelentkezéshez, vagy "csak" a kocsi papírjait?
Lehet hogy csak én értettem félre valamit a telefonba? |
|