oscarsevilla
2008.05.12
|
|
0 0
2459
|
Boterotól még sehol sincsenek, majd akkor szólj, ha őt utolérik :)).
Egyébként volt egy olyan Tourom nekem is - a 2005-ös - , amikor fogadásból egészen addig nem borotválkoztam, amíg valamelyik ex-kelme boy, Sevilla vagy Botero szakaszt nem fog nyerni. Meg voltam ugyanis győződve róla, hogy sor fog rá kerülni. Egészen a 11. szakaszig kellett várnom erre, amikor Grenoble-ban Vino nyert, de Botero lett a második, és felrúgva a fogadást végül aznap megborotválkoztam, mert már elég rosszul éreztem magam :). De addigra már elég furán nézett rám a boltos néni, főleg hogy minden reggel beállítottam egy adag sörért az aznapi szakaszra készülve. Igencsak igénytelennek gondolhat azóta :)).
Egyébként, a viccet félretéve, szerintem ennek a nem borotválkozásnak egészen prózai oka van. Meccsnapon én sem szoktam sosem, mert borotválkozás után egy darabig - nálam kb 24 óra - nagyon csípi az arcomat az izzadság. Foci közben ezt rettentően utálom. Ki lehet bírni persze, de elég kellemetlen érzés így sportolni. Némelyik bringásnál ez azért lehet szembetűnő, mert ugye nekik a legtöbb sportággal ellentétben minden nap "meccsnap" van egy többnapos versenyen. Gyanúm szerint azért legkésőbb az első pihenőnapon mindketten szépen helyreteszik magukat :). |
Előzmény: Törölt nick (2455)
|
|