KKZZ_70
2008.05.11
|
|
0 0
5318
|
Elnézést mindenkitől a hosszúságért, de ma nagyon felb…ták az agyamat.
Elmentünk kirándulni a Budakeszi Vadasparkba. Aki ismeri a helyet tudja, az erdőben, a rét előtt van egy ingyenes parkoló. Rengetegen voltak, de ott sikerült letenni a kocsit, közvetlenül az út széléhez közel, de még a parkolóban. 3-4 óra múlva, mikor visszaértünk, a kocsi ( Octi2 ) két első ködlámpájának+a mellettük lévő műanyag díszrácsoknak hűlt helyük volt, csak a csatlakozók lógtak ki a kábelvégeken a lökhárító fészkeiből. Az első felindulás után körbenéztem a kocsit, szerencsére más sérülést nem találtam rajta, de ez is piszkosul feldühített. Nem tudom, mennyi időt vehetett igénybe a kiszerelési művelet, de ideje volt rá bőven a gerinctelen egysejtűnek.
Innen üzenem az elkövetőnek, ( bár biztosan nem jár ide ) remélem legközelebb a tulaj tetten éri, és onnantól jogosan használja majd a mozgássérült igazolványt a szélvédője mögött. Amit tőlem ellopott, annak az árát meg költse az édesanyja sugárkezelésére.
Itthon, kissé lenyugodva megnéztem a ködlámpa felfogatását. Nem tudom biztosan, mert még soha nem szedtem szét, de úgy tűnik, mintha a mellette lévő műanyag rács csak ki-bepattintható lenne. Ha ezt kivesszük, akkor a lámpatestet hátulról 2 db csavar egy merevítő lemezhez rögzíti a belső oldalon, a külső oldalon pedig egy kis nyílásba lehet beakasztani a lámpatest fülecskéjét. Cáfoljatok meg, ha rosszul következtettem, de valami hasonló lehet a felfogatása. Ezek szerint, ha megveszem a pótdarabokat, azt én magam is be tudom tenni, nem kell szervizbe vinnem a kocsit emiatt. Minden ötletet szívesen fogadok a két ködlámpa és díszrács db pótlására. Nem tudom, hogy bontókkal érdemes-e próbálkozni, de ha van valakinek ismeretsége, esetleg a szalonoknál olcsóbb alkatrészboltot tud ajánlani, szívesen venném. ( E-mail-re is jöhet. ) |
|