Törölt nick Creative Commons License 2008.05.11 0 0 7312

És akkor még nem is meséltem el az Innocence esetét. HMV UK feladta március 21-én, nem jött meg. Panaszomra április 13-án újraküldte, nem jött meg. 5 nap után - ami általában a szállítási idő feladástól - mindkét esetben naponta érdeklődtem a csomagátvevő helyen, a Dózsa György úton, ahol a nagyon kedves 80 IQ-jú néni a kockásfüzetben megnézte, hogy beírt -e a nevemre érkezett küldeményt. Unszolásomra még az LP nagyságú csomagokra is rápillantott. Mindezek után semmi.

Reklamálni az tud, aki feladta, vagyis én max. a postásunkat kérdezhetem, hogy nem felejtett -e cetlit bedobni.

Egy barátnőm, aki egy hete Milánóban volt, végül megvette 25 euróért, és most írok majd a kedves HMV-nek, hogy utalja vissza a pénzemet, harmadjára ne is próbálkozzon.

A Magyar Posta legnagyobb baja a dolgozói, meg a minőségellenőrzés hiánya.

Véletlenül a munkahelyemen számlák gyártásáért és küldéséért felelek, a Magyar Posta ott is a leggyengébb láncszem. Boldogan mosolyog a kapcsolattartó, amikor több ezer számlát hetekkel később postáznak, hogy mivel nem ajánlva volt, ők nem tudják mi történt, dobozt sehol sem találtak elfekvőben, de egyes postahivatalok "emlékezetük" szerint valóban később kapták meg a leveleket a Posta levélelosztó központból. És itt tübb százezer számláról beszélünk...

Más. A Japán Universal törölte a Volta Revisited boxot...

I'm sending you this email to let you know that we just received an

> > update

>

> > from the Universal Music Japan informing us that the release of the

> > CD

> > below will be cancelled, unfortunately.

> >

> > Volta Revisited$B!!(B[w/ DVD, Limited Release]

> > Bjork

> > Release Date: 2008/06/11

> > Catalog Number: UICP-9033

> >

> > No details about the reason for cancellation has been provided.

> >

> > At this time, there is no indication to show whether or not it might

> > be

> > released at a later time in the future.

Előzmény: Törölt nick (7311)