Törölt nick
2008.05.11
|
|
0 0
2438
|
Hát nem tudom, ma egyik versenyzőnk sem volt valami csúcsformában. Klödi és Contador a hegy kezdeténél még elől voltak, Levit azonban már akkor sem láttam. Aztán amikor jöttek a támadások akkor Alberto és Berci is leszakadt. Maxim pedig valahol még korábban eltűnt, pedig neki feküdt volna a befutó. Mondjuk nem most kell csúcsformában lenni, de azért nem jók ezek a fél perc hátrányok. És ami még nagyobb gond: a következő szakasz is ilyen dimbes-dombos lesz, és Di Luca jön fel mint a talajvíz. Nehéz lesz leszedni róla a trikót ha megszerzi.
1/2 OFF: Nem tudom hogyan érzi magát a bőrében a Sólyom, de nekem rossz volt látni ahogy Di Luca ott ordibál vele (is). Mert az még egy dolog, hogy a fiatal vízhordókkal így kommunikál, de szeintem egy kétszeres Giro győztes többet érdemel. Nyilván nem kérheti meg hosszú mondatokban hogy vezessen még, de azért a modorán javíthatna egy kicsit. Persze egy egyszerű földi halandó nem értheti meg, hogy mi történik a profi versenyek közben, csak úgy megakadt rajta a szemem/fülem. |
|