Miskolcon van 3 motoros bolt is egymástól kb száz méterre, az egyikben eddig mindent meg tudtam venni Mustanghoz.
Egyébként örömmel jelentem, hogy a motor nagyfelújítása után először végre beindult (tegnap raktam össze, mára kelt életre). Sajnos nem tökéletes, mert a karbiban a tűszelep nem zár rendesen, úgyhogy orrán-száján ömlik a benzin. Emiatt persze túlszívta magát, ezért nem indult eddig. Most úgy csináltam, hogy engedtem egy kis benzint a karbiba, majd elzártam a benzincsapot, és így faszául indul. Ha tökig kinyitom a csapot akkor is jár a motor, pörög is faszául, csak épp folyik a benzin a hengerre meg a kupufogóra, úgyhogy nem mertem sokáig járatni. Kedden veszek egy karbi felújító készletet és kicserélem a tűszelepet.
Egyébként a felújítás a következő dolgok cseréje volt: szimmeringek, dugó kompletten (csapszeg, gyűrűk), hajtáslánc (lehet, hogy nem pont így hívják; az a lánc, ami a főtengelyről viszi át a hajtást a kuplungra), tömítések. Úgyhogy már csak a karbit kell rendbeszedni és mehet is :-)))
A mustang-alkatrészboltok listáját jó ötletnek tartom! Majd én is összegyűjtök párat és beírom!