zsebi41 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 5566

Szervusztok!

Rég nem voltam mert beütött a ménykő, szó szerint, tőlünk két házra és oda lett a gépem.

Mostanra helyre jött próbáltam mindent visszaolvasni de reménytelen vállalkozás. Inkább megmutatom a kertem, hogy áll.

Ebben az évben megpróbálom a gomba elleni védekezést teljes egészében az EM-re bízni. A szezon kezdetétől avval permetezek 10 naponként ilyen növényeim még nem voltak, bele értve a szobanövényeket és virágokat is.

Ez egy növényi fermentum, nem növényvédő szer, teljesen ártalmatlan, de a növényeket megerősíti, jobban feltudják venni a tápanyagokat. Akit érdekel nézze meg.

www.emtech.hu

A tavaly őszi borsón már érnek a csövek és csupa virág és olyan erős a szára, hogy nem dől el.

Paradicsom két féle módon van ültetve az egyik fajta karók mellé, a másik spárgára lesz felvezetve, és kordon lesz belőle. Reménykedem, hogy sikerül olyanra mint amilyen képet majd felteszek arról amit tavaly láttam és annak a nyomán próbálkozom én is.

a mintaez még csak reménytavaly ültetett borsókarós paradicsomévelő pipacsa kert őre