il1321 Creative Commons License 2008.05.10 0 0 5553

Nekem meg nincs agroszövet, van széna. Az üvegházba nekem a földben paradicsom, paprika, saláta, uborka van. Előtte még ősszel dugdosott hagyma, de az már elfogyott. LAssan szedem ki a salátát, csak a fejesek maradnak még.

A lócitromot ha belocsoltad, fűvel takard le. de néha öntözd be, ki ne száradjon. VAgy ebbe is keverhetsz forgácsot.  (Jó kis családi program lehetet: Gyere fiam kavarjuk a sz@rt:))))) A wuxalt csak permetezem néha a növényekre, főleg kiültetéskor, virágzáskor, és terméskötéskor. Az ázalékkal locsolok, és permetezek. A kenőszappanos léhez, meg a rezes léhez is ebből teszek. Ma a kiültetett palántákat ezzel az ázalékkal locsoltam be. Csak vigyázni kell, mert min 5, de inkább 10 szeresre kell hígítani. egy vödörből 100 liter lesz, mert erős, ha forr egy hétig.

Az üvegházat, ha letakartad a földjét, ne felejtsd el locsolni:)))

Ja, a palackos dolog. Az érzékeny palántákra, főleg uborka cukkini, de lehet másra is, ráhúzunk kiültetéskor egy pillepalackból készült csövet. A palck alja, és teteje is le van vágva, olyan, mint egy henger. Ez addig maarad rajta, míg a palánt el nem éri a tetejét. Lehet benn elocsolni, nem hűl le úgy éjjel, nem rágják le a fekete tücskök, nem töri le a szél, macska, kutya.

Előzmény: taormina1 (5551)