Boarder001 Creative Commons License 2008.05.10 0 0 180

Hello Fiúk!!!

Életre kelt a topic!!!

A lényeg én gumit a www.startgumi.hu -ról vennék, tapasztalataim szterint -pedig elég sokat keresgéltem- ez a legolcsóbb. Nem tudom milyen gumit akarsz, de a BFGoodrich AllTerrain (amilyen nekem is van és nagyon jó) 37 áfásan (Marsonál 60).

A terepjárógumival viszont vigyázni kell ezek nem fognak neked elkopni, mert böszme nagy a minta rajta. DE. El fog egy idő után öregedni. Ezért kell lecserélni. Az enyémen Good Year Wrangler volt. látszott, hogy öreg, de volt rajta minta bőven. Télen a hóban lehetetlenség volt vele közlekedni és esőben is vigyázni kellett vele, mert nagyon csúszott. Az újjal nincs ilyen gond (igaz, azóta tél sem volt :-))

Egyébként gumi ügyben gumihoz vidd, max 10e-ért kicserélik mind a négyet. (nekem itt Veszprémben ha jól emlékszem 7ezer körül volt, de ebben már volt terepjáró felár, meg minden.)

Egyébként egyet értek abban a többiekkel, hogy az alkatrészbeszerzést ne bizd egyből a szervizre, inkább nézz jól körül!!! Persze, lehet, hogy lesz olyan alkatrész, amiben a szerviznek lesz a legjobb ára, de sok pénzről van szó, ennek megfelelően ha megfelelő helyről szerzed be az alkatrészt sokat is tudsz spórolni.