Törölt nick
2008.05.10
|
|
0 0
4909
|
089 kérdéses, mert úgy fél éve volt több hétig felújításon, néhány kárpitot kicseréltek benne, új csavarokkal rakták össze a belsejét, ha jól emlékszem, nem hiszem hogy ehhez a részéhez hozzá fognak nyúlni mostanában. De ilyen alapvető problémái vannak, mint pl hogy nem merek beülni jobb előre, mert elkap a félelem a kormány félkörös holtjátékának látványától. Amúgy kedvelem a járművet, még csak 1x robbant le alattam, akkor váltóhiba miatt. Amúgy érdekes, de úgy 15000km-t buszoztam eddig, és ezalatt 4 robbant le alattam, külön fura hogy egyik sem iskolába menet. Ez azt hiszem, hogy valami jel: Robbant már le alattam a KXW-337 mikor 15000km volt benne, BOP-329, BPF-089, meg még egy újabb távolsági ikarus, hirtelen nem tudom melyik, mátrából jöttem volna haza. Vicces volt még egy másik volán contactja ami minden kanyarban és megállóban lefulladt:D Mi a véleményetek az új volvók hátsó ajtajáról? mert a 337-nek erős problémái kezdenek lenni, napról napra szarabbul nyílik. Jól látom, hogy tiltja az elektronika, hogy mozgásban kinyíljon az ajtaja? |
|