Lehet mondani, hogy nem tetszik Zka stílusa, de nem mond hülyeséget: pve és pvp nem keverendő
Nem véletlenszerűségből választottam azt a speccet, amit választottam, hanem azért, mert kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni belőle, és eddig azt láttam, hogy (ha van mangles druida, márpedig a másodtankunk/dpsünk az) messze nem olyan rossz, mint gondolni szokták. Nem azért nem követem a full feral / full resto utat, mert fasz fogalmam sincs a játékról, hanem mert számomra az az unalom netovábbja, egy kitaposott, feltérképezett út, tutorialokkal, guide-kkel meg kb. egymillió így játszó playerrel.
Ezzel szember a ferals swiftness szokatlan, érdekes, fun, és igen, lehet, hogy a rugalmasságért cserébe 5-10%-kal kisebb damaget tol. De játsszuk mondjuk úgy, hogy ha megmentek egy dps-t a haláltól egy instaheallel / instaciklonnal, akkor onnantól az ő dps-e hozzám számolódik, jó? :p
Én úgy gondolom, hogy attól, hogy esetleg sosem fogom leölni Illidant, még adhatok tanácsot egy karát épp kezdő druidának arról, hogy honnan szerezzen geart, meg mikre figyeljen moroes-nél.
Uff én beszéltem :p