Zka
2008.05.09
|
|
0 0
19418
|
Nézd, Vashjon 4 vagy 5 estét töltöttünk, ezek közül 2 full este volt, összesen meg sem merem mondani mennyi try volt, de bőven többtucat :) Szóval ennél sokkal rosszabb nem lehet :D Spore batokat érdemes lövöldözni? Pár hunter csinálta p3 elején aztán elkezdtek panaszkodni hogy nehéz elérni őket meg fasság az egész, elrendeltem h nuke boss, ez így jó vagy érdemes rajta tartani embereket a batokon? A zöld trutyiból elég kényelmesen kisétáltattam a bosst, bár voltak necces helyzetek, pl aoe root a trutyiban, miközben valamelyik meleen static van, a boss meg elhúz egy nagy adag trutyi közepére lövöldözni. Tiszta öröm az a fázis :D De tényleg nagyon élvezetes volt! Nem tudom mennyire tudnánk megismételni a killt (NAGYON könnyű elrontani), szerintem mostmár mindenki nagyon jól képben van és nemsok random faktort véltünk látni benne. Egyedül azzal tud szívás lenni amikor egy striderhez túl közel popol a naga, de igazán ezzel se volt sok bajunk. Engineerként amikor nem volt tankolandó nagám akkor dobáltam a gránátot a striderekre (stun!), szerintem érdemes mindent bevetni. |
Előzmény: Chaina (19413)
|
|