Big Blaster Creative Commons License 2008.05.08 0 0 172

Húúúú bazz, ezért nem bízom SOHA szervízre az autómat. Ezek irreális és horrorisztikus árak! Tipikusan amcsiterepjárójavanagazdaggecinekfejjükmeg mentalitás. Nehogy egy petákot is ott hagyj náluk!

Egyrészt nem hiszem, hogy a fél autót ki kelle cserélni emiatt a néhány hiba miatt, én megnézetném máshol is, hogy mit mondanak.

Szinte biztos, hogy negyed ennyiből kijönnének az alaktrészek, ha magad rendeled meg, viszont ha nem vagy otthon az online vásárlásban, meg nem is tudod biztosan, hogy pontosan mit kell venned ezt nem ajánlanám.

Az ülésfűtéssel, antennával kapcsolatban szerintem nem érdemes gagyizni tipusidegen alkatrészekkel. Annak sosincs jó vége. Meg kell próbálni venni vagy vetetni használtan (pl. ebay) és azt beszerelni.

Nekem van egy ismerősöm. Kimondottan amerikai autók és alkatrészek importjával valamint javítással foglalkoznak. Alkatrész beszerzésben is tudnak segíteni és be is építik ha kell. Korrektül dolgoznak korrekt árakon. Szerintem keresd meg. Vizsgáltasd át az autódat és kérj ajánlatot tőlük is mielőtt raklapszám vinnéd a pénzed Solymárra.

Az elérhetőségüket itt megtalálod: www.unitedmotors.hu

Mond nyugodtan, hogy Big Blaster ajánlotta őket.

Előzmény: inholland (168)