Archenemy Creative Commons License 2008.05.08 0 0 19401

Tudod mit, a 25 fősbe berakás is legyen a te problémád :p Nem azért jöttem ide, hogy tanácsokat kérjek, mert gyengének érzem magam, hanem megosztottam pár alapfogalmat és cuccszerzési tippet valakivel, aki Kara elején tart. Hogy páran dogmákat hangoztatva meglehetősen arrogánsan belekötöttek a speccembe (ami valóban szokatlan, de eddig jól működött), lenúboztak, megvádoltak engem, hogy wipe-t okozok, megvádolták a guildtársaimat, hogy biztos szarul játszanak, arról nem tehetek.

De a kedvedért megnéztem közben, wowwikin Feral's swiftness néven fut ez a talentösszeállítás.

http://www.wowwiki.com/Druid_builds#Feral.27s_Swiftness_.280.2F40.2F21.29

Ott is elismerik, hogy nem a legjobb dps spec (én is ezt mondtam), de ott is írják, hogy ha vki más mangle-zik, akkor nem gáz (ahogy nálunk is van), tud offtankolni, és gyógyítani, ha kell (ahogy ezt is megmondtam). Nekem bejött, mondom, dps listában középtájt szoktam lenni, közepes gearrel. Pvp-ben meg meg sem tudom számolni, hányszor mentettem meg magam vagy más életét egy jól időzített NS+HT-vel, hányszor tudtam váltani healre ha valaki gyengélkedett pvp-ben és raidben egyaránt, stb.

Egyszerűen így szoktam meg a druidát, mea maxima culpa, most már ezzel a kereszttel kell leélnem szánalmas életem :p

Előzmény: Chaina (19400)