Igen, nálunk is a cél az volt, hogy először az addokat vágjuk haza, aztán jöhet Moroes. De hát nem sikerült. Az volt a baj, és nem tudom ez miért volt, hogy akármivel fogtuk be őket, trap vagy egyéb kb három másodperc múlva kijöttek belőle. És hát a trapot se lehet azonnal használni mégegyszer, és mire lement a cooldown-ja, egy híler minimum belehalt... Az meg volt a másik, hogy kevés a dps nagyon. Próbáltuk összehozni úgy a csapatot, hogy leginkább a saját guildből legyenek a tagok, és egy-két külsős legfeljebb. Nade mi annyira kezdők vagyunk még, hogy az hihetetlen. Szóval nem is csodálkozom azon, hogy nem ment. De én ezt előre láttam. Szerintem kb 4-5 embernek vannak meg a megfelelő cuccai karára, meg a megfelelő talentozása, a többi szart se ér. Így nem fogunk tudni egyről a kettőre jutni. Fent van az armoryn, a többiek már megnézték.
De tegnap már eljutottunk arra a szintre, hogy a többiek is belátták, hogy csak mi csírák vagyunk karára egyelőre, és elindult némi szervezkedés. Azt mondták, hogy hajlandók a magyar guildet feláldozni, és bevenni pár külsőst, akiknek megvannak a cuccaik, stb raidre. Tegnap be is válaszottuk az első külföldit, remélem nem fogtunk mellé vele. De full epic bm hunter, szóval annyira nem jártunk vele rosszul sztem. A guildben most csak 70-esek vannak, a többieket kipateroltuk onnan egy másik guildbe, hogy aki belép, és arra számít, hogy milyen raid guild a miénk, tele vagyunk egy csomó kisszintű karival, akkor az egyből ki is lép a fenébe. De nem tudom miben bíznak a többiek, mert ha elmegyünk karába, az első alkalom után már látszani fog, hogy rohadtul nem vagyunk egy raidre kispécizett társaság, szal max addig fogják bírni a külsősök, és aztán lépnek le. Sztem az egész guild fel fog oszlani max pár hónapon belül, mert nem itt van a hiba. Sztem túl gyors a tempó, és mindenki erőlteti karát. Pedig a csapat fele még nincs készen. És amikor ezt megemlítem, akkor mindenki rám mérges, mert mit pofázok hülyeségeket.