_midnite Creative Commons License 2008.05.08 0 0 54

>>>>A Bt-k ellen a legjobb védelem, ha elhelyezel jó pár darab géppuskást, meg kis

>>>>kaliberű páncéltörőt. Ezek olcsók, de ezek ellen a pléh járgányok ellen

>>>>elegendők. A géppuskások leszedik a gyalogosokat, a kis páncéltörők meg a

>>>>Bt-ket.  Mondjuk ezek inkább SPWAW-os tapasztalatok, de nagy különbség

>>>>nem lehet.

Hát igen. Mindenesetre ez szerintem nagyon nagy előny az oroszoknak. Kicsit fel is borítja a játékegyensúlyt szerintem.

Mondjuk úgy vettem észre, hogy talán a németekkel legnehezebb nyerni a 'nagy' országok közül.

Mikor én amerikaiakkal voltam, viszonylag könnyen vertem a németeket. bazooka+vadászbombázó tank ellen, a gyalogosokat meg letoltam néhány lángszórós sherman-nel...

Illetve van az a halftruck-ra szerelt páncéltörő ágyú, ócsóért elég hatékony.

>>>Igazából a lényeg, hogy nem szabad nagyon sok drága egységet venni.

>>>Jobb ha sok olcsó van, és néhány jó, akik besegítenek a kritikus pillanatokban.

Mondjuk valahogy így vásároltam eddig is, csak nem tudatosan.

Úgy láttam, hogy a generált térképek simán bejárhatók gyalog is, akkor meg minek költsek teherautókra.

Drága egység mondjuk akad néha, ejtőernyősök (ha az ellenfél várhatóan telerakja aknával a pályát) meg néha valami motorizált gyalogság (beszivárgásra, és az ellenfél ágyúi ellen)

Egyébként fura módon a legtöbb 'veszteségem' mind erdős-mocsaras, mind sivatagos pályán a talaj miatt van.

Egy angol vs. német meccsen kábé 10-12 crusader-em lett immobilized a homokban, és az erdőben sem jobb a helyzet.

>>>Esetleg valaki egy WinSPMBT multit emailben? Sajna a SPWAW nem megy a

>>>géepemen, mert már túl jó a gép, ki dob valami directdraw errorral, ezt a szopást...

A PBEM hogy működik?

Valaki generál egy játékot, és átküldi?

Sosem próbáltam.

Szombat este elképzelhető hogy motiválható vagyok rá, de még nem tudom előre.

(szombat délután nézz be a fórumba)

Hozzátenném, hogy ha akkor nem játszuk végig, akkor egy jó darabig csak melóból tudok netezni, szóval valami kis pálya-kevés egység kombináció kéne.

Már persze az egész úgy értendő, hogy ha nem zavar, hogy bucira fogsz verni. (az MBT megvan, de eddig alig játszottam vele, eddig a WW2 egyszerűbbnek tűnt)

Előzmény: Yosser2 (53)