Hát igaz ami igaz, a páromnak nemsok fogalma van a kertről, mert ugyan látta messziről, ahogy szülei nagyszülei csinálják, de szerintem sosem számolt utána :) De ő inkább amellett van, hogy vegyszerezzük le amit lekell, énmeg nagy naívan arról álmodozok, hogy minden bogár ami megesz előlünk valamit, az egyben táplálék is lehetne másnak, pl madaraknak, sakkor azokat a madarakat kéne odaédesgetni, vagy ha lenne olyan növény amit nem visel el, akkor azt odaültetni, s akkor megvan oldva az egész :) Na jó tudom hogy nem ilyen egyszerű.
Gondolom sok éves tapasztalattal a hátam mögött én is így felháborodnék egy kezdő tudatlanságán :) Remélem egyszer felháborodhatok majd énis, akkor aztjelenti van valami kis tapasztalatom is már :)))
Sajnos gyerek nincs a környékemen, illetve biztos van csak nem ismerem őket, még egy éve sincs hogy ittlakunk.
A parlagfüvet se ismerem meg, annyira butavagyok ilyen téren. Sejtem, melyik az ,de nemtuti.
A kolorádóval meg rossz emlékeim vannak, kiskoromban a szomszédfiu a szemem láttára cibálta ki a fejüket, úgyhogy valószinüleg a legszebben nyomtatott bogáratlaszba sem fog tetszeni soha :)
Még nemjöttek ki a krumplik, de gondolom, amint kibújik, lehet lespriccoljuk valamivel mi is.
Köszi a válaszokat:)