Azt hiszem én a sok negatívum mellett, elég sok pozitív dolgot is írtam, sőt, én voltam az, aki hezitálóknak azt tanácsoltam jöjjenek a liliomba lakni, mert jó (mint bentlakó mondom, és mondtam).
Tény és való, hogy a fórumon sok a negatív hozzászólás, aminek az oka az, hogy más csatornán nem tudod a problémáidat közölni. Nagyon remélem Nálad máshogy lesz / van, de tudod a x-edik fel nem vett telefon, a 2x-edik feleslegesen kivett szabadság, mert nem jöttek a munkások, picit türelmetlenné teszi az embert, és igen hajlandó bolhából elefántot csinálni.
Nem kárálna mindenki, ha nem több tíz millió forintot adott volna a lakásért, ami miatt biztos komoly kompromisszumokat kellet a többségnek hoznia (hitel stb). Én a pénzért, amit fizettem megdolgoztam, elvárom, hogy megdolgozzon az is, akinek fizetek )pláne, hogy ezt szerződésben vállalta), vagy mondja azt, hogy elnézést, tényleg nem tudtam hozni a színvonalat, kárpótlásul ezt, és ezt adom.
De itt nagyon nem ez történik! Már szinte rosszul érzem magamat, ha valamit kérnem kell. Egyébként én elkezdtem megcsinálni, megcsináltatni azokat a hibákat, hiányosságokat, amiket a Liliom nem csinált meg, saját pénzből, nem várok rájuk.
Számos olyan dolog, ami alapján a liliomdomb mellett döntöttünk nem, vagy még nem valósult meg, ennek ellenére nagyon sok a pozitívum, csak elhomályosítják a negatív dolgok.
Egyébként, ha épp nem dolgoznak a munkások (ez 1 nap / hét), nagyon kellemes csendes hely a Liliomdomb, az ember szívesen van ott.
Nyílván minden rendeződni fog, és jövő nyáron már közös nagy grillezések és programok lesznek, amit már nagyon várok. Sok a kismama, biztos sok gyerek lesz, ami szintén egy jó dolog. A saját kertek szépülnek, és ahogy színesednek a még le nem festett házak, egyre szebb minden.