Na de MZ, ez nem szép dolog. :)
"Írok már én is nektek mert itt nálunk (Debrecen) egy nagyon érdekes jelenség kezd kialakulni. Itt amúgy is rengeteg a bunkó vezető. A történet melléklete: nekem nagy autóm van mindig nagyok voltak, két műszakban dolgozom ezért tellik rá a kényelem és a megbízhatóság miatt szeretem őket és emelett audi fun vagyok (mikor még versenyeztem hivatalosan akkor volt más is) .Általában nyugisan közelkedek mivel a fogyasztás az elsődleges már nálam, meg a nyugalom. 30 felett már leszoktam a hepajkodásokról, de a lent leírandó marhák simán kihoznák az emberből még a mai napig az álllatot. Jelenleg egy 10 éves nagy audim van. Nah ez váltott ki a minap egy vad marhából némi kissebbségi érzést, viszont állati veszélyes volt amit csinált .
Mentem a városban már késő este haza felé a második munkámból. Az egyik lámpánál elémkerült egy újabb skodaoctávia ezzel eddig még semmi gond nem volt . Elindultunk a zöldre, akkor az octávia egyre lassabban kezdett menni. Közben láttam a kocsiban többen vannak hátul gyerekek. Gondoltam nézelődik címet keres. Nem is érdekelt különösebben de ekkor ráhúzta a ködlámpát, a hátsót na ez már baj volt mivel nem csak egyik oldalt volt neki, be volt rakva mindkettőbe az égő és nem 21 W os volt az is biztos, szabályosan semmit nem láttam hírtelen úgy vakított. Rá villantottam vegye le, erre nyomta a féket is hozzá és még lassabban ment, mögöttem már voltak páran a sorban. Továbbra is vakított vele. Jeleztem neki a első köd lámpával erre megint fékezgetett. Mentünk tovább a következő kétsávos részen én elmentem a balra menő sávba, mert arra felé kelett menjek, mellette lévén át szóltam neki vegye le mert vakít. Erre elő jött a paraszt belőle, nem részletezem lefékezet és mindent elkezdett üvőlteni. Amúgy gratulálok neki jól elszórakoztatta a családját és jól meg mutattta ki a jani a gáton. Szép. Én ott hagytam ....... Hogy miért írom le? Itt a hasonló szándékos irritálás egyre gyakoribb és szerintem még baleset veszélyes is lehet adott helyzetben.
De ha neki ez jó.... én próbálom az ilyeket nagy ivben lee... stb ... de néha már nagyon nehezen megy ... Több ismerősőm is beszámolt már hasonlóról sőőt úgy tűnik az adott octáviással is már többen találkoztak ... :) Amúgy nem tudom mi a baja az ilyenek ...Egy másik eset. Merci kisi terepjárós ment a nőjéhez és elakadásjelzővel megált a záróvonal védett jelzőlámpás kereszteződés közepen, ahol csak ha szabálytalan vagyok tudom kikerülni. Itt már mindent lehet? "