zsuri Creative Commons License 2008.05.07 0 0 2608
Mi is kb. ilyen távolságból nézünk 42-es tévét. Nagyon kellemes, nagyon élvezem, egyáltalán nem kicsi, de ha megteheted egész nyugodtan be lehetne vállalni az 50-eset, az sem lenne túlzás. Kb. úgy tudnám megfogalmazni a különbséget, hogy 4-5m-röl a 42-es egy szép nagy tv, míg az 50-es már közelít ahhoz, hogy moziszerü hatást keltsen. Én anno ~250e forintban jelöltem meg, amit egy tévére hajlandó vagyok kifizetni, ezért az 50-es méret eleve kiesett. De ha "csak" 42-eset tudsz venni, az sem probléma.

PV8 vs PV80: én három hónapja jártam hasonló cipöben: PV7 vs PV70. Mondjuk nagy tesztelést nem végeztem, de ahol egymás mellett voltak a tévék, én nem láttam különbséget a PV7 és PV70 között, pedig a kontraszt ott sem egyezett meg. Gondolom hasonló lehet a helyzet a PV8 és PV80 esetén is.

A PV70-ben nincs slot, de engem az SD teljesen hidegen hagyna, mivel egyrészt a fényképezömben CF kártya van, másrészt ha képeket akarok nézegetni, akkor PC-t kapcsolok a tévéhez vagy felírom újraírható CD-re és a DVD lejátszón keresztül nézem.

A PC csatlakozó már keményebb dió, nekem kb. emiatt lett a PV7 helyett PV70. Ugyanis a notebook-omon nincs tv kimenet, csak pc, és nem akartam teljesen kizárni a lehetöséget, hogy a pc képét a tévén láthassam.

A 3 HDI hiánya bosszantó, de igazából csak szépséghiba: van olyan HDMI kábel, aminek 2-3 vége van, azaz ez a probléma orvosolható minimális ráfordítással. Nyilván a tévén nem fogsz tudni váltogatni a HDI források között, hanem amit éppen bekapcsolsz, az lesz A forrás.
Előzmény: havefun (2597)