peter_agardi Creative Commons License 2008.05.06 0 0 668

Én kezdem gyanítani, hogy az "egyébként is megmondaná mindenki" nem teljesen így van! Szerintem a már bent lakók vagy még nem bent lakók közül sajnos csak egy kis töredék olvassa a fórumot, és egy mégkisebb töredék ír csak be ténylegesen.

Ebből meg ahogy látom az adódik, hogy itt szinte mindig csak a negatív dolgok jelennek meg, amit sajnálok, mert nem hiszem el hogy minden egyes lakás csak egy nagy rakás probléma. Nagyon szivesen olvasnék azért pozitív dolgokat is, a múltkor körbesétálva az egész területen nekem azért sok pozitív benyomásom volt. Persze támogatom hogy jelenjenek meg a dolgok amikből a másik tanulhat, odafigyelhet rá ha eljön az átaáds /  beköltözés ideje, stb.

Viszont nagyon jó és bíztató lenne olyan hozzászólásokat is olvasni amik azért az előnyökről szólnak, vagy hogy tényleg milyen ott beköltözés után, esetleg pozitív szemszögből.

Nekem már kezd elmenni a kedvem még a fórumolvasástól is, mert minden alkalommal olyan az egész mintha életünk legrosszabb döntését hoztuk volna meg a vásárlással, holott a helyszínen azért nem ezt látom. Remélem a 3-4-5 folyamatos átadásával változni fog a hangulat itt.

ap

Előzmény: Belabatyo (667)