atomgond Creative Commons License 2008.05.06 0 0 4173

ha nekem lenne egy macskara allergias gyerekem,a kert  minden sarkaba oda lenne keszitve egy slag:)

Ok, de neked is lenne időd ott strázsálni napi 24órában, hogy lelocsold ha őkegyelme arra kíván tévedni? ;-) Sztem ne menjünk át olyan elméleti megoldásokba, melyek a gyakorlatban nem működnek, nem érdemes. A slag jó dolog, magam is alkalmaztam, de nem megoldás, mert csak akkor ér valamit, ha épp akkor jön be a macska amikor ott vagyok. Nomeg picit itt is kinyilvánítod, hogy oldja meg a másik ember a macsakatartó felelőtlen állattartásából eredő gondját, ha akrja. Ha pedig meg tudja oldani a slagos dologgal mert tegyük fel, szerencséje van és épp arra járt a macska amikor ő is slagközelben volt, de a gazdája rajtakapja a locsoláson, akkor megint jön az "állatellenes terrorista a szomszédom" lemez. Volt rá példa a környezetemben elég sokszor. De ugye mint írtam, a kutyámat aki egyetlen egyszer ment át a vénasszonyhoz azonnal le akarta lövetni, miközben azt elvárja, hogy a macskájának még enni is adjak...Így megy ez. Sajnos. Szelektív csőlátás.

Előzmény: Gabiiiiii (4068)