Törölt nick Creative Commons License 2008.05.06 0 0 2368

Kedves Barátaim!

A Tour de Romandien aratott győzelmem a pályafutásom alatt elért legszebb sikereim közé számít.

A tavaszi vesszőfutásom után, amikor baleszerencse és betegségek sújtottak, nagyon boldog vagyok, hogy ismét 100%-osan visszanyertem az egészségem, és ezért Romandiában  végre ki tudtam használni az adottságaimat. .

Minden stressz nélkül álltam ki a versenyre, egyszerűen csak egy jó versenyt akartam futni. De már az első szakasz után éreztem, hogy nagyon jól szolgálnak a lábaim, és ez az érzés napról napra csak javult.

Az időfutamokat és  a nehéz hegyi szakaszokat álomszerűen éltem meg. A hegyekben, különösen a végjátékban, könnyedén tartani tudtam az ellenfeleimet, és minden probléma nélkül meg tudtam védeni a sárga trikót.

Különösen köszönök mindent a csapattársaimnak és a segítőknek, akik nélkül nem lehet elérni egy ilyen sikert. Mindenki 100%-ot adott a dologba. Egész héten együtt dolgoztunk, ezért az siker a csapatteljesítmény eredménye.

Szeretnék köszönetet mondani a csapatvezetésnek a belém vetett bizalmukért. Motivációs erőt adott számomra, hogy akkor is mindvégig kitartottak mellettem, amikor nem ment jól.  

Természetesen mindnyájan nagyon örültünk a minapi giro meghívásnak. Nagy motivációval és ambíciókkal startolunk a versenyen.

A legnagyobb öröm a szponzoroké, és a tiétek rajongóké, hogy jogot kaptatok arra, hogy a legjobb csapatot egy nagy versenyen láthassátok

Végül is nemcsak magunkért versenyzünk, hanem Értetek és, és mindig nagy öröm, ha nagy számban jöttök el az utak mellé szurkolni.

Üdvözlettel. A Ti Andrásotok.

Előzmény: HPéter1978 (2366)