Zka
2008.05.06
|
|
0 0
19270
|
Hát én a mostani guildemmel úgy kezdtem, hogy volt kb 3 ember félig Kara epicekben, kékekkel keverve. A többi kék-zöld volt általában, én meg MTként craftolt engi fejes + 2 kék instance drop + kék questelt itemekkel végigtankoltam csont nélkül, Princen se haltam el. Valami 15-16K buffed hpm és 13K armorom volt első Princen, minden létező stamina buffal meg flaskkal :D Ott nem az a tank hal meg akinek szarok a healerei hanem aki nem tudja hogy avoidance kell arra a bossra illetve használni is kell a mitigációs képességeket hiba nélkül (TC,demo,sb). Azt mondták, hogy kifejezetten problémamentes volt a healelésem. A hordás guildemmel anno full kékben pucoltunk be elég gyorsan az első 3 bossig, utána volt némi szenvedés, de tudom hogy még Princen is nagyrészt kék volt mindenki. Ott alapvetően skill problémák voltak egyébként. De ha végig nem is, Curatorig kékekben el kell tudni menni, ide a rozsdás bökőt, nagyon jól be van lőve a nehézségi szint. Csak itt már nem lehet tesséklássék módon játszani, mindent nagyon jól kell érteni, hogy mit miért csinál az ember. |
Előzmény: Lord Sage (19266)
|
|