bigc Creative Commons License 2008.05.05 0 0 229
én ezt írtam nekik, lehet használni template-nek, mert azóta nem zaklatnak... :)

Tisztelt PROVEA!

Betelt a pohár.
Mostanában kéretlen levelekkel zaklatnak engem, hogy fizessek ki 6560 forintot, mert önök küldtek nekem 2 adag alsógatyát. Nos a történet a következő. Egy kollegájuk egy szép napon felhivott, hogy érdekelne-e engem alsónadrág. Mondtam, hogy igen, ha fekete és 100% pamut. Azt mondta, persze, az. (a beszélgetésünket önök rögzítették, kérem keressék vissza)
Erre Önök küldtek nekem egy fehér gatyát, ami 100% PVC-ből készült, olyan fogása volt mint egy darab műanyagnak. Azzal a lendülettel ment is a kukába.
Az önök által második küldeményként fémjelzett csomagot én sosem láttam, nem hiszem , hogy erről lenne bármilyen papÍrjuk, hoyg én azt átvettem. (vö. érdi Posta) Most biztos valamelyik postás izzad a műszálban....
Az Önök viselkedését abszolúte átverésnek minősítem és felszólítom Önöket, hogy hagyják abba a fenygetőzéseket, hagyjanak fel mindennemű levelezéssel (pláne, hogy közben elköltöztem), és tisztelettel kérem Önöket, hogy húzzanak el a faszra.
Amennyiben ezt nem teszik a fogyasztóvédelemhez fordulok és panaszt teszek.

Baráti üdvözlettel