"CSŐBARLANG" ( - volt Legrand-Audio - ) "JJ" - Electronic ( - volt TESLA - ) Bemutatóterem: XII., Alkotmány u. ( - ? - )., Csőátvétel: XIII., Visegrádi u. ( - ? - ) Telefon/rendelés: 06-30/971-3375., E-mail: "iroda@csobarlang.hu"
Budapesten - igény esetén - kedvezményes házhozszállítás!!!
Nagy Attila villamosmérnök, főkonstruktőr
Dr. Csirpák Lilli, levelezés, könyvelés, logisztika
Dr. Csirpák Emil cső postázás, házhozszállítás
Árak: ( - 2008.01.01.-től! - )
EL 34 ( 6CA7 ) 3.500.-Ft/db
E 34 L . . . . . . . 3.700.-Ft/db
Ezt tudom - Hozzád a legközelebb - ajánlani, "törzs"vásárlói felelősséggel... Konkrét megegyezés esetén NE feledkezz meg a pár/quad - ba válogatási igényedet IS közölni, ami tudtommal némi felárral jár, de ha nincs hozzá műszerezettséged, és nem áll a rendelkezésedre egy nagyobb darabszám, akkor mindenképpen tanácsos és hasznos!
Ugyanígy hasznos kitérni arra, hogy fokozott mikrofónia-mentességi igény is fennforog a különleges alkalmazási körülményel miatt ... (Leslie) ... MÁS:
Eddig nem akartam "beleokoskodni" a Fórumon olvasottakba, de ha már ezeket megírtam, akkor nem tudom elhallgatni, hogy az EL34-ek KÖRÜL tanácsos, és nagyon meg is éri - a vezetékelés megfelelő, előzetes elterelgetését követően - a csőfoglalatok körül a sasszit egy legalább 8-10-es fúróval jól "körbefurkálni", - amennyi csak elfér - alapon, hogy a végcsövek RENDES légcirkulációja a jobb hűtés érdekében FEL legyen javítva!!!
Ugyanígy nagyon fontos, hogy az elkók NE kapjanak SUGÁRZÓ HŐT sehonnan sem (végcsövek!!!), mert ezt idő előtti kiszáradásuk miatti gyors tönkremenetelükkel "hálálják meg"! Gondos(abb) végfok-konstrukciókban régóta jól megfigyelhető a hővisszaverési, és nem árnyékolási célból függőlegesen alkalmazott polírozott alumíniumlemez - elválasztások az egyenirányító + végcsövek, és az erősítő többi része között! A csöveken kívül ugyanis semmi sem tolerálja a szobahőmérsékletnél NAGYOBB kánikulát!
Mindezt jóindulatból és tapasztalatból tudom és mondom - nekem "annak idején" senki sem "árulta el" ezeket az apró kis műhelyfogásokat, amivel egy berendezés tartósan kifogástalan üzemeltetése, és rendkívüli hosszú, zavarmentes élettartama biztosítható lett volna - a saját "káromon" jöttem rá sokmindenre, és csak örülni tudtam az "igazolásnak", ami neves konstrukciók javításakor a szemem elé tárult - mint sokak számára "érthetetlen anyagpocsékolás és súlyszaporítás"...
Sok sikert az "IGAZI" csöves végfokhoz, és korlátlan lélekgyönyörködtető hangot a véget nem érő kipróbálás(ok)hoz! (Én évtizedeken keresztül csak akkor tudtam HAMMOND-hoz jutni, ha az egyébként igen ritkán szükséges javítások okán kerültem a közelükbe - ilyenkor egy "időegység" effektív javításra 10 időegység "kipróbálás" jutott . . .