Gabiiiiii Creative Commons License 2008.05.05 0 0 3996

bocsassatok meg,most mar muszaj megszolalnom,mint kerteshaz es macskatulajdonos.

Lassuk be,hogy az ujabb "divat" szerinti sokmillios,amde zsebkendo telkekre epitett csak neveben kertes hazakhoz tenyleg nem valo macska..Bar azt sem ertem,hogy ezeket ugyan miert  is hivjak kertes haznak,de ez mar legyen az en bajom..Egy macska valoban "szabad" leny,vagy olyan helyen lakom,hogy szabadom maszkalhat,vagy ha olyan szomszedaim vannak,mint ti itt paran,akkor inkabb lemondok a macskatartasrol,mert senkinek nem hianyzik,hogy a sajat intim szferajat emodon elkepzelo szomszedok havonta megmergezzenek vagy agyonverjenek egyet,az en gyerekem meg kisirja ertuk a szemet.

sokmindenben egyetertek Zsur-ral,nekem is kb 25 eve van macskam es meg soha senkit nem zavartak..Atjar hozzank a szomszed macskaja,de mivel maskepp nevelt,mint az enyem,es felmaszik pl az asztalra,nem esik nehezemre lespiccelni vagy kiengedni a szamon egy jo adag "SICC"-et,mert azt a sajatomtol sem turom el,hogy beleegyen a kajamba,masetol megannyira sem..

Valahogy nekem eleg furcsa egyesek elkepzelese az "en hazam az en varam" helyzetrol...Valahogy ennyi indulat utan ugy erzem,hogy ok azok,akik kepesek lennenek a gyerek szajat leragasztani,mert jatszik es ne adj Isten,az athallatszik a szomszedba,amivel erosen megserti a masik tulajdonhoz valo jogat..Senkinek semmi baja nem lesz,ha atsetal a kertjen valaki masnak a macskaja,ha megis,akkor ajanlom ,hogy surgosen koltozzon be a zart osztalyra,erosen zarja magara az ajtot,az ablakra tegyen halot,nehogy egy szunyog megzavarja,es hangszigeteljen is erosen.

Ugy erzem,hogy itt az indulatok mar reg nem a macskakrol szolnak,hanem egyesek majd jol megmutatjak a masiknak a sajat szabalyaikat.

ez azert nem egeszen igy van

Előzmény: Deep Down (3994)