Dorinesz Creative Commons License 2008.05.05 0 0 19226

:-DDD

Beletrafáltál, az egyik tank Hunfalcon volt. Sajna ő is tudja, hogy még nem jó semmire, nem tudom miért erőltettük. Én meg már nem akartam lázadozni, mert még a végén az jött volna le, hogy én vagyok a hátráltató, meg hogy én nem akarok karába menni. Pedig szeretnék, de így semmi értelme. Na mindegy, most ez mindenkinek egy jó lecke volt, és legalább összpontosítani fogunk az epic cuccokra. A másik tank Rachnor volt, őneki sztem már a cuccai egész jók lennének bárhova, csak ő az aki össze vissza talentolja magát, szal könnyen lehet, hogy más talenton láttad. De ha a cuccait megnézed, akkor azok tank cuccok. (Legalábbis úgy tudom.) Viszont Attument (asszem jól írtam le a nevét) sikerült leölni kétszer is. Aztán a következő rogue fickóval már meggyűlt a bajunk. Annál addig sikerült elmenni, hogy az addjait letudtuk. De magát a bosst megkarcolni se tudtuk. Aztán kihagytuk, tovább mentünk a harmadikhoz. Na ott aztán gyors halál volt mindenki számára.

Meg hát arról nem is beszélve, hogy nekem is lenne mit fejlődnöm. A cuccaim már kezdenek alakulni, már két epic van (belértve azt a cloth cipőt). De amint néztem, én egy sima heroic instát se bírnék kihílelni még. Szóval mikor voltunk mechanarban én moonkinként, láttam mit össze hílelt az az epic pap, és még így is volt, hogy elvéreztünk. Mit szóltak volna akkor hozzám? O.o Én úgy voltam, hogy kara előtt legalább 1000-re fel kéne vinni a + healing-emet, de most már azt mondom, hogy 2000-es bónusz healing alatt nem szabad odamenni. Most néztem szetteket a neten, amiket sima vendortól repuért be lehet szerezni, de van egy csomó, ami csak fent van, és az árusnál nincs feltüntetve, hogy hol az árus, meg az sem, hogy egyáltalán fel lehet-e keresni. Lehet, hogy azokat a szetteket kivették?

Pl. ez: http://www.wowhead.com/?itemset=642

meg ez: http://www.wowhead.com/?itemset=678

Monnyuk ez utóbbi a T6-os szett, ha jól látom, szal kicsit se török nagyra... :-D De ennek a fellelhető helye nem egészen világos előttem, lehet el se tudnék oda jutni. Meg hogy milyen repu kell ezekhez? Az első az sima Sha'tar-i? Szal exa Sha'tar-ral, és ennyi? Mert akkor insta orrba szájba, és az leszek nemsokára.

Előzmény: Zka (19220)