szimizso1
2008.05.05
|
|
0 0
7235
|
Az EAG keverő erősítő az milyen? Szintén csöves? Esetleg egy fotót róla fel tudsz tenni?
Egy APX 100-as om nekem is van. Tekertem hozzá egy 8ohmos kimenő trafót kézzel:-( Aztán nem kaptam hozzá csöveket, és félretettem. Mire előkotortam megint, valami hi-fi barát egér megrágta a fólia kondikat, meg a drótokat benne. Így most csak a helyet foglalja.
Más. Hétvégén előszedtem az évek óta őrizgetett két 20centis Videoton (Akai) hangszórómat. Annak idején valami rossz ragasztót használtak a perem gumi felragasztásához, és egy pár év után elrohadt a gumiszél. Ma elviszem a hangszórós emberemhez, hogy csinálja meg valami rendes kemény papír-vászon szélűre mind a kettőt, és majd ez kerül a rotosonic dobba. Lehet, hogy nem írtam, de a somogyi hangszóróval való kisérletek egész jó eredményt mutattak. A dob eredeti reflex nyílásával 120Hz volt az alsó határ frekije, amikor teljesen lezártam, akkor meg 90Hz! Most tervbe vettem egy kis teljesítményű rotosonicos trep leslie építését is a barátomnak. Őt úgy is mindíg bemikrofonozzák, és kicsi a kocsija, hogy nagy cuccot vigyen magával mindíg. 20-30Watt meg szerintem elég a mikrofonoknak, meg otthon a panelban gyakorolni.
Vélemény, ötlet?
Üdv. Miki |
Előzmény: ozjo (7234)
|
|