Nagyszerű hírek, nagyszerű hírek!
Fantasztikus, ha ott lehet a csapat a Giron, de...
Sajnálom, hogy kicsit le kell hűtenem a lelkesedést (gaz, anyagias könyvelő), de nem lesz ebből Rosa szvsz.
A konkurencia már a Kronplatzot méregeti széltibe-hosszába, míg a csapatunk...
Klöden saját bevallása szerint is még csak építgeti a formáját (bár az, hogy simán nyerte a Svájci időfutamot valamit jelez), Leipheimer messze nincs olyan átütő, mint a Touron volt - ez a Georgián azért látszott, ráadásul szerintem neki most pihenő jött volna. Alberto pedig... Most műtötték a száját, HA az orvosok engedik indulni, vajon mennyit edzett mostanában? Bár még ő az, akinek elvileg formában kéne lennie a Katalán kör miatt, de a Giro akkor is háromhetes körverseny, ilyet nem lehet csak úgy nyerni szerintem.
Szóval kapott egy lehetőséget a csapat, amivel élni KELL. Ha a meghívó úgy érvényes, hogy Contador + Leipheimer + Klöden, akkor ott is lesznek mind a hárman. De csodát, azt ne nagyon várjunk. A csapatkronot elviszik, lehet, hogy valamelyik egyénit is, szökdösnek majd, Assan meg sprintel, szóval pár szakaszgyőzelem összejöhet. De, hogy három héten keresztül végig top formában legyen valamelyikük... Én örülnék a legjobban, ha nem lenne igazam, de per pillanat nincsenek nagy reményeim.