A celja ennek a topiknak nem az, hogy a vadorok feladatkoret irjuk le,
hehe:-) Igazán következetes vagy, a baj csak ott van, hogy magaddal szemben nem gyakorlod. Előbb ELSŐKÉNT te írtál egy OFF-ot arról, hogy az "én házam az én váram" gondolkodású emberek milyen betegek. Én erre válaszként írtam, hogy szánalmas ezzel olyan országól érvelni, ahol törvény adta jogod lelőni egy embert a saját telkeden. Viszontválaszként összesen annyi tellett tőled, hogy OFF-olással vádoltál, az érdemi részt szokásod szerint válasz nélkül hagyva.
Most ugyanezt játszod el a vadászattal, amivel kapcsolatban ismét mondtál egy butaságot, majd mikor erre felhívtam a figyelmedet, ismét előkerítetted a "te most OFF-olsz" lemezt.
Ferfiak is hasznalnak sampont
Frappáns érv. Az állatkínzás részére -ami a lényeg volt- itt sem térsz ki. Talán mert nehezebb beismerni, hogy nem volt szempont egy sampon vásárlásánál, hogy a forgalombahozatal előtt hány állat szemét égették ki, vakították meg mielőtt az emberi szemre veszélytelen formulát megtalálták. Inkább előhúzod ezt a kényszeredett férfi vs. női kérdést, aminek semmi köze a témához, mert ugyan mit változtat az a tény, hogy a férfiak is használnak ilyesmit? Evidens, hogy akkor rájuk is vonatkozik.