Island* Creative Commons License 2008.05.02 0 0 3814
Kedves Spillo!

Érdi vagyok már születésem óta, ami nem most volt (38)...de itt éltek a szüleim és a nagyszüleim is, mindig is kertes házban éltem, csak akkor még nem néplavor volt Érd, hanem egy élhetőbb kisváros. Valójában régen sok volt a vikendtelek, így nyugiban lehetett élni, nem volt szmog és gépkocsidömping, de ennyi ember sem és ezzel együtt ennyi macska sem. Aki macskát tartott az egyet, legfeljebb kettőt tartott a házánál és nem volt szokás agyba-főbe pároztatni ill. engedni őket szaporodni. Úgyhogy nem kell a skatulyázás, hogy panel, meg kiköltözés meg nyafogás stb....
Arról nem tehetek, hogy kicsi a telkünk, de a házunk sem kristálypalota rajta, hanem csak 70 nm alapterületű.......

Mondja már meg valaki, hogy minek kell valakinek egy-kettőnél több macska? Ez normális dolog? Köztudottan nem a saját kertbe fog piszkítani, szerintem ez meg felelőtelen viselkedés a szomszédok veteményesével (ahol élelmiszert termelnek) és a füvével (ahol gyerekek játszanak) többek közt.....

Tudom most meg az lesz a szöveg, hogy ha nem tetszik, el lehet költözni.....igen, sajnos már sokat gondolkodtam ezen. Talán van még élhető kisváros Magyarországon másutt is, ahol kiengedhetem a gyerekem biciklizni az utcára és nem ütik el a száguldozó barmok.....és talán "levegőt" is kaphatok.....
Előzmény: Törölt nick (3812)