ozjo Creative Commons License 2008.05.02 0 0 7222
Köszönöm a tanácsot, erőt vettem magamon és a "szépen" torzító oldtimer VOX100 feliratú erőlködőben a puffereket (9 db) kicseréltem, meg is lett az eredménye, a durva torzítás egycsapásra -gyakorlatilag inkább háromra- mexűnt. Maradt vmi. meg nem fogható zavaró hanxín. Bár ez már csak az én saját hangkép elképzelésem, azt mondta 1 zenész barátom, aki ki is próbálta rögtön, neki tetszett. Azért be kell állítani. Most jön a színuszjel, szkóp és társai, végcsövek aszimetriája, rácsfesz pontos beállítása, de ez már inkább csemege. Azért az első próbán szikra-füst minden volt, már rojtosra gondolkodtam az agyamat, mit kötöttem el, mire kiderült, hogy a próba panelen nagyon közel volt a fólia az anód és a test között, ezért az 570 V-os anódfesz csapkodott át a testponthoz. Még 2 helyen volt ilyen probléma (a lustaság 1/2 egészség, nem gyártottam le saját panelt, azt gondoltam jó lesz egy próbapanel az eredeti lyukakkal, fóliázással -megoldás: fólia átmarás az ominózus pontoknál).
Most tehát a régi köcsögök kikerültek :(( a gépből, helyette panelt ültettem be modern, kicsi méretű kondikkal.
Tehét mégegyszer köszi!

Egyébként látom nem szeretsz unatkozni, sok sikert az új Lacikához!

Tehtube Zsolti! Felvetted a Fecót az időjárási helyzet és beállási nehézségek ellenére? Ha igen, hogyan lehetne megnézni?

Üdv mindenkinek: ozjo
Előzmény: szimizso1 (7209)