A lathahatlan keritest eddig csak kutyara tudtam - nem tudom, hogy milyen magassagig hat, mert a macska maszik fara is keritesre is. Gondoltal erre si a felvetesedben? Igen, tudom, nehez ellene tenni, mert mindenhol ott tud lenni.
Amit a szomszeddal valo viszonyodrol elmondsz, ott tobb baj is lehet mint a macskaja.
Sajanlom, hogy igy all a helyzet nalatok - van egy nagyon jo megoldas: egy kandur a haznal. Az altalaban csokkenti a latogatok szamat. Igaz, jeloli a teruletet - ami esos idoben eleg illatos szokott lenni.
Kutya is jo - attol is tisztes tavolsagban maradnak a macskak - hacsak. .. ossze nem baratkoznak :)).
Igazat adok neked, hogy a macskatulajdonos felelos a macskajaert - no nem abban az ertelemben, ahogy te mondod - de: ivartalanitas nagy mertekben csokkenti a kaladozasokat, verekedeseket - no meg a nemkivanatos szaporulatot is megelozi, mert alltalaban ott a baj, ha sok a macska.
Vedo oltasok, orvosi ellatas a betegsegek megelozeseben.
Altalaban meg inteligencia . . . .
Az itteni hangnembol, vitakulturabol egesz jol lehet kovetkeztetni arra, milyen lehet a macska-viszaly hangnem a szomszedok kozott. . .no az sem segit.