I love Kutner!!! :) Eddig is kedveltem, de most már imádom, végre kialakult, hogy neki van egyedül személysiége igazán az új csapatból. És volt epifániája!!! :) Taubot nem lehet hova tenni, 13 egyszerűen nulla, bár az, ahogy House a biszex poánokkal szívatja, az jó. :)
CHASE!!! Basszus, én rögtön kiszúrtam, hogy ki az a szőkeség a háttérben, nem létezik, hogy House Chase-zel bowlingozik, és de, létezik!!! Legjobb jelenetek ever listába rögtön bekerült, a nyálam meg csorgott végig, myilen kurvajól néztek már ki mindketten! és Chase de édes volt, ahogy oktatta. :) Bírom, hogy azért House tőle mindig képes tanácsot elfogadni.
A Jimmyn való osztozkodás hatalmas volt. :) Ahogy House előadta, hogy megosztott felügyeletet kér, CTB meg hitetlenkedve ránézett Wilsonra, hogy "deal with him!" :DDD Jimmy le se tagadhatná, mennyire élvezte ezt. :) Jaj, én nagyon bírom CTB-et, tényleg egy női House. :)
Becsiccsentett Jimmy meg mennyire édes volt! :)
A Cuddy-s performance review-s jelenet vitte el nálam a pálmát, mennyire telibe talált már minden egyes mondata! "what you want you're hiding from, what you need you have no idea, what you accomplished you're proud of, and you're still miserable." WOW. Bele százas körbe. Annyira össze fognak jönni hamarosan. :)
Cameron nálam most veszett el telejsen. Eddig csak simán nem bírtam, de ez már egy új szint, egyszerűen elveszették a karaktert az írók. Fogalmuk nincs, ki ez a csaj, oylan ellentmondásos dolgokat írnak neki, hogy fáj. Mennyire gusztustalan dolog már ezzel szívatni Chase-t, kétségek között hagyni, amikor elvileg együtt vannak, és már nem csak "nem érzünk semmit, de szexelünk"-módon? Ilyen egyszerűen nem fér bele egy kapcsolatba. És akármennyire is utáltam már akkor is, de az első és második évados Cameron soha nem tett volna ilyet. Az is mennyire közönséges volt már, amikor azt mondta, hogy nem fekszik le mkindenkivel, aki jobb Hitlernél. Ahogy mondta. Brr. Írják ki a sorozatból, mert ennek már semmi értelme nincs.
Szegény Chase meg mennyire a rabja, ember nincs rajta kívül, aki felült volna ennek a szívatásnak, hogy feküdt volna már le House-zal? Ez a ribanc meg élvezi, hogy szívatja, vesszen.
De összességében ez egy baromi jó rész volt.