1./ Valószínű nem egy iskoláűba jártunk! Én úgy tudom, a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősségrevonás alól.
Fel szeretném hívni a figyelmet, jelen esetben nem büntetőjogi kérdésről van szó!
2./ Kérem tisztelettel, a különböző fogalmaknak meg van az általános értelmezése. A bérleti díjnak is, meg az adónak is, meg a koncessziós díjnak is, meg a....
Ne keverjük ezeket egymással.
A kisajátításra meg szádéka sem volt az államnak, mert annak bizony törvényben megszabott feltételei anyagi következményei vannak az államra nézve.
Nem véletlenül találták ki azt a formulát, amit egyszer már idéztem, valamelyik hozzértő jóvoltából: A Natura nem jelent védett területet, a nNatura terület nem védet, a Natura az Natura.
3./ Igen, mindenki hozzánemértő, kártevő, hülye, stb..., csak egy valaki nem!
Annak az egy valakinek talán nem ártana az eddig megszerzett tudása mellé némi kis demokrácia-elméletet is felszedni! Mert mintha 18 évvel ezelőtt erre a társadalmi modellre váltott át ez az ország, a népesség döntő hányadának kívánalmával, és egyetértésével. A korábban volt diktatúra helyett!
Talán nem ártana ezt is figyelembe venni!
4./ Pályázatot írni, vagy iratni nem kötelező! De ha valaki pályázni kíván, az eredményesség szempontjából nem elhanyagolható tényező, ki írja, vagy kivel iratja a pályázni szándékozó.
(Személy szerint én nem fogom növelni egyetlen természetvédő apparatcsik mellékjövedelmét, mert semmiféle pályázatban nem kívánok részt venni, még ha a Dárius kincsét kínálnák is, akkor sem.)