Törölt nick Creative Commons License 2008.04.29 0 0 4180
Dehogy akarlak én megsérteni, de úgy látom(megint) hogy előnyös helyzetből könnyű beszélni. A te fogyasztóid "csak" annyit várnak el egy borszakírótól hogy magas minőség legyen, és ha eléjük teszed, elismerik és visszamennek a másik palackért. De próbáld ki egyszer, milyen az, mikor nemhogy a borod minőségét, hanem még a tisztességes mivoltát is megkérdőjelezik. Indulj el innen, készíts magas minőséget és fogadtasd is el. Szerintem ezt te és Zoli fel se fogjátok. Azt mondja Köpcös, hogy nem kell az ilyennel törődni. Igen, de mit csinálsz olyankor, ha ezt a saját pincédben kapod? Nem tudom, milyen a te pincéd, az enyém úgy néz ki ahogy a fényképeken, patika tisztaságot várok el magamtól, volt már olyan vendég aki megkérdezte, hogy a cipőt levegye? Most képzeld el, hogy ide beengedsz egy "vevőt", aki megkérdőjelezi a munkádat és 100 forintos kannásbort követel. Nem kér. Követel. És nem lehet neki megmagyarázni, hogy ez nem az a pince, itt olyan nincs, akkor jön a dacos gőg, megjátszott sértődéssel kombinálva, hogy mit verem itt magam, ez is olyan tablettás, mint a többi.
Vagy mit szólsz annak a gelencsér nevű fehérjehalmaznak az ámokfutásához a művalkeszen? Azt hiszem Frittmannékat már nem kell bemutatni. De nem, még az ő boraik "sem érik el egy közepes hegyvidéki bor színvonalát". Inkább nem írok semmit, csúnya lenne.

"kis kézműves pincék tulajai éjt nappallá téve melóznak, szinte kizsigerelik magukat. "
Ezt nekem mondod?
Előzmény: pinotnoir777 (4171)