szó sincs itt specifikus "zöld" pökhendiségről.
kissé érdesebbre sikerült hsz-lásomban csupán jeleztem, ugyanazokat ismételgeted, mintha nem is beszélgetnénk.
nem tudom mivel foglalkozol, de van egy rakat jogszabály a világon (száztonnányi) ami téged nem érinthet, gondolod, hogy a telepengedélyt szabályozó jogszabály esetleges módosítása esetén értesítik levélben az összes felet akinek telepengedélye van?
vagy értesítik az összes fémmegmunkálló üzemet, hogy változik valamilyen jszabály?
nem. de hidd el, az a vállalkozó akinek van telepengedélye, tudni fogja a hivatkozott jogszabályt, mert profi, mert ebből él, mert tájékozott, mert kamaratag stb.
ugyanez érvényes a gazdálkodókra is. családomban élnek hivatásszerűen mg-ból. tudják mi az ÉTT, tudják mi a natura, tudják előnyeit, hátrányát, járnak a falugazdászhoz, járnak az fm hivatalba...saját ügyükbe tájékozottak és nem várják el állambácsitól, hogy levélben minden módosításról értesítsék őket.
(ezt arra írtam, hogy nem tudod mi a natura)
a korlátozásdokról
leírtuk, idéztük, linkeltük neked a hatályos jogszabályokat. olvasd el, benne van mi a korlátozás. NINCS több. nem létező jogszabályokról, képzelt korlátozásokról vitázni nem érdemes...félhetsz tőle, de az a te ügyed..
a JÖVŐBEN készülő jszabályok nem a hatóságon készülnek, őket hiába nyaggatod. ha valóban érdekel, akkor a minisztérium jogi főosztálya ad felvílágosítást, vagy a kvvm.h oldalon megjelenő VÉLEMÉNYEZÉSRE a netre kitett jogszabály TERVEZET, ahhoz még véleményt is írhatsz...ha nem tetszik valami.minden jogszabály tervezet felkerül.