Bántott már téged valaki, hogy ennyire rettegsz?
Szerintem túlzottak és alaptalanok a félelmeid. Az átlagnál én is bizalmatlanabb vagyok, de nem vagyok rosszhiszemű. Ha újonnan ismerek meg valakit, akkor nem elsősorban az jár a fejemben, hogy mikor ver át (vagy meg), hanem a közös pontokat keresem benne. A hibákat, rossz szokásokat, bogarakat, emberi gyarlóságokat is igyekszem tolerálni. Mert nekem is vannak!
Véleményem szerint nem lehet, és nem is érdemes úgy élni, hogy mindig a lehető legrosszabb potenciális következményt vázoljuk fel magunk előtt és ezért nem merünk belevágni semmibe, nem merünk emberekkel kapcsolatot teremteni!!!
Mert akkor ilyen erővel ki se lépjél a kapun, mert azon nyomban a fejedre esik a legfelső emeletről egy 2 kg-s virágcserép és neked annyi! Még zöld jelzésnél se menj át a zebrán, mert tutira akkor jön egy szabálytalanul közlekedő autós és elgázol, te meg tolószékbe kerülsz.
A neten való ismerkedéssel kapcsolatban nekem másfajta negatív tapasztalataim voltak. Akiket így ismertem meg, egyikük sem volt Hasfelmetsző Jack, de a többségük magának való, unalmas ember volt, akik önszántukból éltek elszigetelve, bezárkózva, nem szerettek kimozdulni és túlságosan szűkszavúak voltak.