Én "csináltam", de nem találomra választottam ki a képet. A Pictures albumon valójában szerepel egy-egy kép minden dalhoz, és eddig a single borítókhoz mindig azt a képet választották, csak a feliratot kellett rátennem, mert az eredeti képen az még nincs rajta.
Egyébként Barbara most írta a Meluaword fórumon, hogy a legújabb pletyka szerint a Ghost Town lesz az új single a briteknél és mindenhol máshol is, kivéve Németországot, Ausztriát, és Svájcot, ahol mégis a What I Miss About You-t adják ki. Ez már csak azért is furcsa, mert Wolfgang éppen tegnap írta, hogy amikor pár napja ott volt, ahol Katie-nek az osztrák lemezcég átadta az aranylemezekért járó elismerést, azt hallotta, hogy Ausztriában egyáltalán nem adnak ki single-t Katie-től, csak albumokat.
Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ghost Town, WIMAY, esetleg mindkettő (az egyik "itt", a másik "ott").
A WIMAY ilyen erősen korlátozott kiadása is jobb lenne, mint a semmi, de még ebben is kételkedem. A brit listán így aztán semikképpen nem lenne ott, a német slágerlista meg engem különösebben nem hat meg, szóval...