Törölt nick Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1336
6.5 az még jó:)))) A baba mérete is jó úgyhogy minden szuper:)))) Az óriásbébik akkor születnek amikor a mama GDM-es (csúnyán) és a kutya se törődik ezzel... szépen karbantartott GDM-es kismamák nem szoktak óriásbébit szülni (hacsak genetikailag nem indokolt:))))

Nekem az a bajom a diétával, hogy ugye a PCO-s lányok közül majdnem mindenki szembesült ezzel a problémával... vagy azért mert GDM-es lett vagy azért mert nem lett az és önként diétázott... és bizony iszonyú sok lánynak lett logikátlanul pici a babája... úgyhogy nekem vannak fenntartásaim a durva diétáztatásokkal kapcsolatban (ld. automatice 150-es diéta stb.). Azt viszont megértem, hogy az orvosoknak mindig az átlagot kell nézni és nincs erejük/kedvük/kapacitásuk egyenként foglalkozni az emberekkel így tényleg egyszerűbb mindenkit egy kalap alá venni... (ld. szerintem egy jó diéta mellett nagyon sokszor simán mehetne a 180 CH is a 150-re pakoltaknál... csak ugye a legtöbben nem tartanák be a dolgokat vagy fel sem fognák miről hablatyol a doki... )
Előzmény: augusztusi_lany (1332)