"Ma végre egy valamilyen szintű illetékes kinyögte, hogy a területemre vonatkozó, a 275/2004. 8. §. (1) bek.-ben beígért rszletes szabályok még nincsenek. De majd lesznek! Majd akkor fogom megtudni az igazi korlátozásokat."
kissé betonfejű vagy. a 275-ös TARTALMAZ korlátozásoka, miszerint mihez kell engedély, mihez szakhatósági.
amíg nincs más, addig nem kell batartani SEMMI mást..
érthető ez?
"Megkérdeztem: Mégis mik lesznek azok? A válasz: Egyelőre nem tudja!"
de most mégis..mit vártál?
ezt a választ a minisztériumban a jogi főosztályon tudhatod meg, a szent jogszabálykészítő boszorkánykonyhában.
a kérdezés tudománya abban is áll, hogy tudom, kitől mit LEHET kérdezni.
"De ezzel a szemlélettel akarsz híveket toborozni a természetvédelem ügyének?"
tévedésben vagy. egyszerűen jelzem, hogy attól, hogy te nem vagy tisztában mi az a natura, mi a közigazgatásban a "hirdetmény", nem tudod hogyan működik a jogszabályalkotás stb.
attól az van. és működik, úgy ahogy..működtetik a közszolgák, az igenfasza jogszabályok alapján amik vannak, ha nem tetszik egy jogszabály ... kopogtass a parlamenti képviselődnél, hogy interpelláljon..hiába cseszegeted a hatóságot. a jogszabályt nem ők hozták.
érthető ez?
jeleztem már azt is, hogy nem hiszem el, hogy az aki hivatásszerűen ingatlanozik, vagy földművel az ne hallott volna a naturáról.
ezért röhejes az ügyvédúr nagyhalál jelenete...ekkora profi ő? hogy 10 év után először hall a naturáról? had röhögjek inkább ok?