Dinsdale Piranha Creative Commons License 2008.04.26 0 0 886

Tisztelt Kentaura!

Nem, sajnos nem én vagyok a legjobb haverja:) Az említett jogszabályról eddig nem volt tudomásom, át fogom tanulmányozni.

Tervtanácsra a tervet én nyújtottam be, nem pedig az építészem. nem készült terv külön a tervtanács elé, csak engedélyezési terv. Hiánypótlásra felhívást nem kapta, sőt tulképpen egyelőre semmit.

Tisztább lenne, ha azt mondanák, hogy a terv ezen és ezen pontja a jogszabályi követelményeknek nem felel meg, kérem módosítsák. Ez fair eljárás lenne. Egyébiránt persze nem is állítom, hogy a tervtanácsnak normál eljárásban ne lenne értelme, mindez persze csak abban az esetben igaz, hogy ha a valós céljának megfelelően működik.

Agresszió nem az én kenyerem, egyrészt nem tehetm, másrészt többet kapnék mint egy rendes emberért.

Tegnap borzasztóan zavart az egés, ma is persze, de kissé lehiggadva úgy gondolom, hogy mindenképpen szóba kell állnom velük és kicsalogatni belőlük, hogy mi fáj nekik. Aztán az általad vázolt lehetőségek még mindig rendelkezésre állnak. az idő meg csak múlik persze.

Köszönöm a segítséged.

Előzmény: kentaura (882)