Dinsdale Piranha Creative Commons License 2008.04.26 0 0 878

Köszönöm!

Ha nincs más választás, akkor ez fog történni. De, hogy ebben az országban miért kell, hogy minden így működhessen csak.

A település Pest megyei, de én tartok az összefonódástól. A KMRKH honlapján láttam is a telefonkönyvben a gyenge láncszemeket.

Sőt ha kell, az igazamért messzebbre is hajlandó vcagyok elmenni.

Nem értem igazán, hogy az önkormányzatook zöme, polgármesterestől, ügyintézőstől is ilyen szarul, korrupotan tud csak működni? Mondom ezt úgy, hogy én is egyfajta közig alkalmazott vagyok annak egyik speciális ágában, és sajnos alul felül kívül belül látom az egész rohadt rendszert, egymás után esnek ki a csontvázak a szekrényből, de én ilyet mint ezeke nem is mernék megcsinálni, de nem is engedném meg magamnak. A hivatalt elvileg arra találták ki, hogy ellássa a feladatát, segítse a naív ügyfelet, tájékoztassa, stb.. nem pedig lehúzásra, szopatásra, mások életének megkeserítésére júdáspénzért. Mondom elvileg....nem ártana már egy átfogó reform, ha ezt valaki végre fel merné vállalni, és a megfelelő ember a megfelelő helyre elvét kezdenék el követni, nem pedig familiáris rendszerben működne minden. Minek egy 2000 lelkes településre 40 fős önkormányzat? 

Előzmény: Who111 (877)