Szevasztok!
szerintem nagyon király, hogy újra összeállt a STP, remélem jövőre jönnek felénk is (merthogy novembertől új album rekording, ugyebár), mondjuk Bécsbe simán kiugranék de akár még Prágába is, ha jönnének.
gondolom láttátok már az április 7-i kis koncertről a youtube videókat, azért látszik hogy hol is van valójában Weiland helye. persze bírom a VR-t is, de azért mindig is úgy voltam vele, hogy míg az egy jó kis húzós rock&roll banda, addig az STP-vel valami igazán különlegeset hoztak létre - és jó, hogy ezt most már nem csak múlt időben lehet mondani =)
az 1997-es
Talk Show album megvan? ha esetleg kell valakinek szóljatok és felpakolom valahova.
viszont a belowempty.com-on lévő downloadokat ha felrakná nekem valaki egy normális file hosting oldalra (mondjuk mediafire.com vagy rapidshare.com, mert ők megauploadra tették, amiről csak akkor lehet leszedni, ha letöltök hozzá egy spyware-es toolbart és ehhez nincs kedvem) azt megköszönném. a Mighty Joe Young demo az megvan, szóval az nem kell, de a többire kíváncsi vagyok.
THEY ARE BACK!!!