Tisztelt Angertea zenekar, kedves fiúk,
ezúton elnézést szeretnék kérni a zenekartól, amiért a tegnapi koncert folyamán inzultáltam a csapat tagjait, illetve alkoholos befolyásoltság alatt különféle obszcén kifejezéseket kiabáltam nekik, mint "Vissza!!!", továbbá "Kívánom a tested Gergő!".
Természetesen ez soha többet nem fog előfordulni, mivel a Bunkó Rockzenészek Szakszervete már jelezte írásbeli megrovásának szándékát felém, mi több, kizárással és a folyó év jogdíjainak teljes megvonásával fenyegetett. Hozzáteszem, a szankció teljesen megérdemelt. Kézenfekvő, hogy igazából nem szerettem volna belepengetni Peralta Miguel művészúr játékába, amit emlékeim szerint nem is tettem meg, kivéve a műsor fináléját és/vagy a leszerelést (ami nem tévesztendő össze a katonság kötelékéből való kilépéssel), amikor ő volt olyan kedves pár másodperc erejéig rendelkezésemre bocsátani basszusgitárját. Ezt ezúton is köszönöm Önöknek.
Maga a koncert mindazonáltal rendkívül tetszetős, energikus előadásnak volt nevezhető, ugyanakkor kifogásolnám hogy a korai korszak dalai - a kitűnő Lélekvágy album dalcsokráról beszélek - nem kaptak helyet a repertoárban. A szencségit már.
További magas színvonalú, kulturált jó hétvégét kívánok mind a magam, mind a többi személyiségem nevében.
Meleg, de baráti üdvözlettel,
Thölgyesshhy - Sznob Maximilián
esztéta, multikulturális laposelemző