_PISKO Creative Commons License 2008.04.25 0 0 8645
Itt vagyok ám, csak kissé elhavazva: napközben ritkán jutok gép elé, este meg elalszom:-) Soma változatlanul nem pisil be, 18 napja nem volt rajta pelenka: napközben mindösszesen egyszer, éjszaka kétszer pisilt be azóta. Nagyon rendesen szól, ha pisi vagy kaki lesz, és indul a WC-re. Most vetkőzni tanul: bugyi, zokni, nadrág, harisnya már megy, a felsők még nem. Rengeteget beszél, énekel.
Bárányhimlő: nálunk még semmi, de a csoportban egyre többen kapják el. Ezen a héten 5 újabb gyerkőc lett beteg. Most annyira nem érdekel, ha elkapjuk, mert nem tudunk május közepén elutazni - ahogy eredetileg terveztük -, így ez nem akadály. Őszintén szólva jobb lenne most túlesni rajta, mikor Somát éppen nem műtik, én nem dolgozom. De majd meglátjuk.
Tegnap beírattam Lorát a körzeti iskolába. Pontosabban vittem az óvodai papírt, hogy még egy évig oviban marad. Hát, elég megdöbbentő volt az élmény: a tanulók jelentős része roma, és a maradék sem jobb. Nem is gondoltam volna, hogy a környéken ennyi cigány van. Úgyhogy tuti, hogy Lorát átjelentjük az 5. kerületbe (a férjem oda van bejelentve), mert az ottani körzeti iskola elég jónak tűnik. Meg nekem is jobb, mert munkahelyre menet útba esik.
Ovis szülők: nálunk is elég vegyes a felhozatal: van, aki kifejezettem szimpatikus, de van néhány IQ-light emberke is. Összesen egy anyuka van, aki közutálatnak örvend, de a többi tényleg normális.